tiistai 27. marraskuuta 2012

KISAT

Heippa !:) 
Viime viikoloppu sujahti nopeesti kisoissa. Oli ihan sairaa kivaa olla pitkäst aikaa pelkän joukkueen kaa koko viikoloppu ! Perjantai lähettii joskus viide aikaa tampereel ja illast ei oikeen tehty mitää.. Lauantai oli sit kisat ja tytöil meni sillain ihan hyvin, ite en kisannu nilkan takii. Illasta mentii syömää johonki chicken wings ravintolaa ja yö meniki siinä puhuessa eikä tullu oikee nukuttuu laisinkaa .. :D Sunnuntaina mentii takasin kisoihi kattelemaa muitten suorituksii ja kannustamaa samaan seuraan kuuluvaa Nefrit Exeaa, joka saiki sit pronssia ! Bussilla tultiin sitte takasin kasin maissa. 

MULLA ON MYÖSKIN MUISTA SUNNUNTAINA KISANNEISTA JOUKKUEISTA PALJON KUVIA, jos haluat joukkueestasi kuvia, laita tohon alas viesti! :) 




Heleet
HyVoLi/Mäntsälän Voimistelijat

Nefrit Exea
Turun Urheiluliitto

Kvarkit
Olarin Voimistelijat

Viola
Jyväskylän Naisvoimistelijat

Onella
Tampereen Voimistelijat

Kvartsit
Vaasan Vasamattaret

Apollot T
Keravan Naisvoimistelijat

Kilpa-akatemia
Olarin Voimisteliat


13 kommenttia:

  1. vähänkö kiva! (--: ei sulla ois dodoista kuvia?

    VastaaPoista
  2. Kiitos vielä että päästiin esille sun blogissa!:) Olis tosi kiva jos jaksaisit lähettää meille niitä muita kuvia mitä sanoit että sullla on koneella. Voit lähettää ne tähän sähköpostiin --> apollot.knv@gmail.com
    Kiitos jo valmiiks! :)
    Terkuin Apollot

    VastaaPoista
  3. Kivoja kuvia! (: Löytyskö sulta Anforesta kuvia? (14-16-sarja, keilat, meiän blogista voi katsoa kuvia jos et tunnista :)) Jos jotain löytyy niin, voit laittaa osotteeseen jv.anfore@gmail.com :))

    -Anfore

    VastaaPoista
  4. Hienoja kuvia!! Kerroit että meistä löytyisi vielä enemmänkin :) Lähettäisitkö niitä osoitteeseen jnvviola@gmail.com?? kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
  5. ootpas ihana jos jaksat laittaa vaikka sähköpostilla, dodot on siis 14-16 sarjassa välineenä keilat, puku on pinkki-musta (----:

    ja sposti on siis oona.rinkinen@hotmail.com

    kiitän!

    VastaaPoista
  6. onko sulla 12-14 kilpasarjan Stibine joukkueesta kuvia? välineenä vanne:) '

    sähköposti: victoriina.nummi@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Huomattiin vasta nyt et sulla onkin vaan sunnuntaista kuvia :D

    -Aava

    VastaaPoista